top of page
Testimonials

Als reacties op mijn 10 jarig lustrum:

Robert: Gefeliciteerd mascha met dit jubileum, fijn om elke week weer aan te haken. Elke week weer genieten Elke week weer een verassing wat het wordt.

David: Wat een prachtige mijlpaal en ontwikkeling die je beschrijft. Ik ben begonnen met sporten bij jou om strak te zijn op mijn bruiloft ( ja ja) en die was in 2014. Dus nog geen 10 jaar maar al best een tijdje, Ik sport al die tijd met veel plezier bij je. Vooral door je enthousiasme, drive en aandacht voor iedereen, Ik hoop dat je nog heel lang bootcamps geeft.

Janine:10 jaar geleden deed ik voor het eerst mee. Al 10 jaar elke week een andere invulling, elke week met een voldaan gevoel naar huis, en mede door jou inspiratie gaan hardlopen.

Nathalie: 10 jaar omgevlogen, met die eeuwige energie, fanatisme en gezelligheid. Dank voor al je lieve wijze woorden.

Arjan: Er moet heel wat gebeuren wil ik een donderdag overslaan, gevarieerd programma iedere week  en een hoop lol bedankt en lekker doorgaan.

Christa: je straalt altijd plezier uit, wat zorgt dat ik ook plezier heb

Arnold : fun heb ik elke week tijdens de bootcamp, dank je wel Maatje. Heerlijk gevarieerd, verrassend, uitdagend, intensief en ook gezellig

Maaike : jij hebt me door de lockdowns geholpen, op naar nog veel mooie jaren

Carlo: met jou enthousiasme is het elke training een feestje

 

Fien zegt:
"Ik gaf mijn feestje en we gingen bootcamp doen. Ik vond de bootcamp vet leuk! We deden allemaal sport spelletjes zoals een parcours volgen, opdruk-klappen, autoband doorgeven en nog veel meer. Mascha was heel lief. Ik hoop dat ik het nog een keer ga doen!"
 
Een vrouw na haar eerste training:
Ik vond het, ondanks de spierpijn achteraf en de regen, toch echt heel leuk afgelopen woensdagavond. Dus ik zou graag een 10-rittenkaart
 
Een vaste bootcampster zegt:
"Het trainen werpt zijn vruchten af echt een aanrader en een verslaving aan het worden."
 
Janine schreef mij:
gefeliciteerd met het lopen van je Marathon , echt knap, want wat is het een pokke eind! Dat vond ik eigenlijk al met mijn 10 km, maar wel een enorm blij gevoel. Mijn eerste 10, mede dankzij mijn bootcamp juf!

bottom of page