top of page
vrijgezellen Bootcamp Delft

​Kinderpartijtje​

Wil je eens een ander partijtje voor je jarige zoon of dochter? Ik kan jullie daar prima bij helpen. Door mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs weet ik goed wat kinderen leuk vinden. Met jullie inbreng als uitgangspunt, maak ik een kindertraining waar de kinderen met elkaar veel plezier aan beleven!


Locatie en dag bij voorkeur op woensdag middag en in het Leidse Hout of Delftse Hout.

Prijs (vanaf 11-10-17): per kind 10,00 incl BTW, exclusief reiskosten

Interesse? Neem voor meer informatie contact op via

outdoorfrisenfit@gmail.com of 06 1999 3591.​

Teamuitje, vrijgezellendag, sportdag,
lessen op school of vereniging​

Wil je een onvergetelijk teamuitje organiseren? Of een intense vrijgezellendag, pakkende lessen op school of vereniging of een onvergetelijke sportdag?


Combineer ontspanning en plezier met een uitdagende, sportieve activiteit en ga bootcampen met je team, klas of vrienden. In overleg met jou maak ik een leuke en sportieve “training op maat” waarover de deelnemers nog lang zullen napraten.

Prijs en locatie zijn afhankelijk van de grootte van de groep.

Hockey, zwemmen, skiën, kan ook!

Naast bootcamp ben ik nu ook hockey teams aan het begeleiden. Om sterker te worden blessures te voorkomen en betere loop techniek aan te leren.

Ook traint er sinds een tijdje een getalenteerde skiër bij mij:

Hoi, ik ben Floris Beeren  ik  ben 11 jaar en ik doe aan alpine ski-racen.

Ik train 2 keer per week in de sneeuwhal in Zoetermeer, daarnaast train ik regelmatig in de sneeuwhal in Landgraaf en ben ik ongeveer  10 weken per jaar in Oostenrijk met mijn team. Ik krijg daar vrij voor van school ,omdat ik een NOC-NSF status heb. In Oostenrijk  doe ik ook mee aan wedstrijden slalom en reuzenslalom. Begin November ben ik Nederlands Jeugd Kampioen indoor geworden in mijn leeftijdscategorie. Om goed te kunnen skiën moet je top fit zijn. Daarom hebben we met het team ook conditietraining en train ik sinds een paar weken op maandagavond met Mascha mee met bootcamp in Delfgauw. Dat vind ik heel erg leuk. Mijn doel dit jaar is om o.a. goed te presteren bij de internationale wedstrijden.

bottom of page