top of page

Training

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.​
I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.​

Mascha Favre – van der Hum


Enthousiast, vrolijk en sociaal. En misschien een tikje fanatiek!

Als ex-toproeier en leerkracht heeft Mascha het totaalpakket om sporters te begeleiden. Door haar eigen sportcarrière heeft zij een schat aan kennis en ervaring opgedaan, en door haar jarenlange ervaring als leerkracht weet zij dat als geen ander goed over te dragen. Nu weer terug in het onderwijs 2 dagen in de week als gymdocent. Trainster van de DRV hardloopclub in Voorhout en atletiek trainster op Leiden Atletiek. Is het een divers pakket waar ze haar energie en talent kwijt kan.


Vanaf haar twaalfde heeft Mascha geroeid. Dit mondde uit in diverse uitzendingen naar internationale wedstrijden, met als hoogtepunt een 3e plaats in haar skiff bij de World Cup in Duisburg. Eenmaal gestopt als actief roeister, ging ze als coach roeiers begeleiden.


Zelf is zij actief gebleven met hardlopen en wielrennen. Haar deelname aan meerdere CPC’s (halve marathon) en de marathon's onder tussen 9 stuks. Bewijst dat je ook met een druk gezin met drie kinderen zeer verdienstelijk kan sporten en je grenzen kunt blijven verleggen!

Mascha probeert constant te vernieuwen en geïnspireerd te blijven. Zo heeft ze laatst een hele zware, inspirerende en leerzame training bij Radmilo Soda in Amsterdam gehad. Maar ook zijn ze om de tafel gaan zitten en hebben ze informatie uitgewisseld. Zo kwam Mascha weer tot nieuwe inzichten en trainingsvormen.

De laatste tijd is zij zich vooral aan het verdiepen in looptrainingen. coach cursus heeft ze gedaan. Maar ook bijscholing van topatleten binnen de atletiek wereld.

bottom of page