top of page

Bootcamp
 

Bootcamp is een inten​sieve fysieke training in de natuur. Er komen geen apparaten en klassieke gewichten aan te pas: je maakt vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht en van hekjes en bankjes in het park. Een trainingsessie duurt een uur. In dat uur doe je van alles: hardlopen, buikspieroefeningen, benen, armen en conditie. Het is dus niet alleen krachttraining, maar ook duur- en intervaltraining. De meeste bootcamp-trainingen zijn in een groep. Iedereen kan het daarbij zo zwaar maken als hij zelf kan én wil. Maar om resultaat te krijgen, zijn natuurlijk wel zweetdruppels nodig!


Voor wie?     

Of je nu een beginnende sporter bent of gevorderd, man of vrouw, jong of niet-meer-zo-jong, fit of een couch potato,  voor iedereen is er een passende bootcamp-training. Je bepaalt zelf hoe zwaar je de trainingen maakt door de manier waarop je de oefeningen uitvoert. En als je bijvoorbeeld een (lichte) blessure hebt, kunnen we bepaalde oefeningen aanpassen of vervangen, zodat je sport op een manier die je aankan.


Beginners

Als je weinig sportervaring hebt of lang niet hebt gesport, kun je starten in de beginners-bootcamp. De intensiteit van de oefeningen in deze groep ligt lager dan bij de gevorderden, maar je krijgt zeker een ‘niet-moe-geld-terug-garantie’!


Gevorderden

In de gevorderden-bootcamp wordt de intensiteit van de training flink opgeschroefd. De oefeningen worden zwaarder en krijgen meer herhalingen dan in de beginnersgroep. Je verlegt je grenzen en haalt het maximale uit jezelf.

Personal training

Heb je het niet zo op groepen, of wil je een op maat gemaakte training met persoonlijke begeleiding? In personal training werk je aan je eigen sportieve doelen, zonder je aan te passen aan het niveau van anderen.
De personal training verloopt hetzelfde als de bootcamp-trainingen:  in de natuur doe je oefeningen waarvoor je je eigen lichaamsgewicht gebruikt in plaats van apparaten en gewichten. Ik stel een trainingsschema op maat samen, waarmee je toewerkt naar je doel. Dat kan zijn een halve marathon lopen, spierkracht vergroten, afvallen of je conditie verbeteren. Als je er behoefte aan hebt, kan ik je ook adviseren over je voedingspatroon. Bijkomend voordeel is dat je in overleg met mij je eigen trainingstijden kunt bepalen.
Klinkt dit alsof het op je lijf is geschreven? Aarzel dan niet en neem contact op over de mogelijkheden.
bottom of page